Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Ovatko Jake Paulin ottelut etukäteen sovittuja? – “Lyönti ei edes osunut häneen”

Jake Paul
AOP

Jake Paul on noussut muutaman vuoden aikana tuntemattomuudesta koko urheilua seuraavan maailman tietoisuuteen. YouTube-tähden nyrkkeilyura pitää toistaiseksi sisällään vain voittoja. UFC-ottelija Paddy Pimblett kertoo oman näkemyksensä Paulin edesottamuksista kehässä.

Jake Paulin nyrkkeilyottelu Anderson Silvaa vastaan keräsi valtavan määrän mediahuomiota. Aivan kuten kaikki muutkin Paulin ottelut.

Yksi UFC:n suurimmista nousevista tähdistä, Paddy Pimblett, ei ollut kuitenkaan vakuuttunut tapahtuman aitoudesta.

– Annan Jake Paulille hänen ansaitsemansa arvostuksen. Hän voisi voittaa kenties joitan ammattilaisnyrkkeilijöitä.

– Hänellä on rajattomasti varoja käytettävänään ja kaikki tarvittava. Hänen ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin nyrkkeillä, sillä kaikki muu tehdään hänen puolestaan. Hänellä on parhaat valmentajat, parhaat nutritionistit ja niin edelleen.

– Pidän häntä kelvollisena nyrkkeilijänä, siitäkin huolimatta, että hänen ottelunsa ovat järjestettyjä. Ottelu Tyron Woodleyta vastaan oli aito ja hän tuli oikeasti tyrmätyksi. Se on helppo nähdä, koska Woodley ei suojannut kasvojaan kaatuessaan kehän pintaan.

– Katsoin kuitenkin ottelun Anderson Silvaa vastaan, jossa Silva putosi polvilleen. Paulin lyönti ei edes osunut häneen. Tuo ottelu oli kaikkea muuta kuin aito.

Lähde: MiddleEasy

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit