Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Tässäkö syy Lauri Markkasen uskomattomalle vireelle? – “Tarvitsin tuollaisia kokemuksia”

Lauri Markkanen laitahyökkääjä Utah Jazz
AOP

Utah Jazzin suomalaistykki Lauri Markkanen pelaa uransa ensimmäistä kautta Utah Jazzin paidassa. Vantaalaislähtöinen pelaaja on puhjennut kukkaan uudessa joukkueessaan.

Lauri Markkanen on ollut tällä kaudella hienossa iskussa. Entinen Chicago Bullsin pelaaja tekee keskimäärin 22,2 pistettä, 8,4 levypalloa ja 2,2 syöttöä ottelua kohden. Miehen heittopeli on ollut huomissaan ja hän on upottanut 52,8 prosenttia heitoistaan. Kolmen pisteen alueelta Markkanen on onnistunut 38,6 prosentin tarkkuudella.

Markkanen puhui hiljattain NBC Sports Chicagon kanssa ajastaan Bullsissa, johon mahtui hyviä muistoja ja vaikeita aikoja.

– Minulla on erittäin hyviä muistoja Chicagosta niin pelillisesti kuin kentän ulkopuoleltakin. Lapseni ovat syntyneet siellä ja nautimme perheenä Chicagon kaupungista. Tämän lisäksi pääsin pelaamaan yhdessä liigan historiallisimmista seuroista, Markkanen kertoi.

– Tietenkin mukaan mahtui myös vaikeita aikoja, kun jäimme pudotuspelien ulkopuolelle neljänä vuonna peräkkäin. Mutta mielestäni tarvitsin tuollaisia kokemuksia taistellakseni vaikeiden asioiden läpi ja päästäkseni tänne, missä nyt olen.

– Pelaajana sitä tietysti toivoo, että voisi edustaa yhtä seuraa koko uransa ajan, mutta se ei vain toiminut Chicagossa. Olen kuitenkin kehittynyt valtavasti noista vuosista jokaisella osa-alueella.

Lähde: Bulls Wire

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo