Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Fernando Alonso teki välittömän vaikutukseen uuteen tiimiinsä: “Se oli erittäin vaikuttavaa”

Fernando Alonso
AOP

Fernando Alonso oli F1-tallipäällikkö Mike Krackin mukaan “erittäin vaikuttava” ensimmäisellä ajokerrallaan Aston Martinilla.

41-vuotias kaksinkertainen maailmanmestari, Fernando Alonso, debytoi Aston Martinilla viime viikolla Abu Dhabissa järjestetyissä kauden jälkeisissä testeissä.

Aston Martinin tallipäällikkö Mike Krackin mukaan Alonso jätti heti positiivisen vaikutelman uuteen tiimiinsä.

– Se oli erittäin vaikuttavaa, Krack kertoi.

– Kommunikointi hänen kanssaan oli erittäin vaivatonta ja sujuvaa. Ei turhaa kiertelyä vaan asioista puhuttiin niiden oikeilla nimillä.

– Se oli hyvin ystävällistä ja avointa, läpinäkyvää mielestäni molempiin suuntiin. Olemme siis todella tyytyväisiä siihen, miten tämä päivä sujui. Alonson intohimo ajamista kohtaan on jotain sanoinkuvaamatonta.

Alonso ajaa ensi kaudella Lance Strollin parina Aston Martinilla. Espanjalaiskonkari hankittiin korvaamaan Sebastian Vetteliä, joka lopetti uransa kauden päättäneen Abu Dhabin Grand Prix’n jälkeen.

– Heillä on erilaiset taustat, Krack totesi kuljettajistaan.

– Toinen on latino ja toinen saksalainen. Heidän luonteissaan on eroavaisuuksia.

– Mutta yhteistä heille on keskittyminen ja jatkuva halu parantaa. He haluavat molemmat tehdä kaikkensa, tiimimme menestyksen eteen. Joten heidän välillään on joitakin yhtäläisyyksiä, mutta myös joitakin eroja.

Lähde: Crash.Net

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1