Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Utah Jazz palasi voittojen tielle – Lauri Markkanen jälleen upealla pelipäällä

Lauri Markkanen
AOP

Utah Jazz kohtasi kotikentällään Los Angeles Clippersin varhain torstaiaamuna Suomen aikaa pelatussa ottelussa. Jazz katkaisi viiden ottelun mittaisen tappioputkensa ottamalla 125-112 voiton. Lauri Markkanen oli joukkueensa toiseksi paras pistemies 23 pisteellään.

Utah Jazz sai hieman toivoa pitkän vaikean jakson keskellä, kun joukkue kaatoi Los Angeles Clippersin.

Jazzin suomalaistähti, Lauri Markkanen, oli jälleen upeassa iskussa heittämällä 23 pistettä, antamalla 2 syöttöä ja ottamalla 9 levypalloa. Vantaalainen kellotti ottelussa yli 36 minuuttia peliaikaa ja oli joukkueensa toiseksi paras pistemies Jordan Clarksonin jälkeen.

Loukkaantumisten runtelema Clippers nousi edellisessä ottelussaan hurjan takaa-ajon jälkeen 18 pisteen takaa voittoon Portland Trail Blazersia vastaan, mutta Utah osoittautui liian kovaksi haasteeksi.

Clippersiltä puuttuu edelleen Kahwhi Leonard, Paul George, Norman Powell ja Luke Kennard. Varsinkin Leonardin ja Georgen puuttuminen vahvuudesta on niin kova isku, ettei se voi olla näkymättä joukkueen pallollisessa pelaamisessa.

Utah aloitti ottelun vahvasti ollen ensimmäisen neljänneksen jälkeen 9 pisteen johdossa. Clippers tuli rinnalle toisen 12 minuuttisen aikana, mutta tämän jälkeen peli siirtyi selvemmin Utahin hallintaan. Loppulukemat 125-112 Jazzille, joka kohtaa Markkasen johdolla seuraavaksi Indiana Pacersin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo