Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Huippukauden pelannutta nuorukaista verrataan Rafael Nadaliin: “Hän on paljon parempi monissa eri asioissa”

Carlos Alcaraz voitti Miamin Mastersin.
AOP

Carlos Alcaraz on noussut tänä vuonna räjähdysmäisesti kaikkien tennistä seuraavien tietoisuuteen. 19-vuotias nuorukainen nousi syyskuussa miesten ATP-rankingin kärkipaikalle historian nuorimpana pelaajana. Entinen ammattilaispelaaja Nicolas Lapentti väittää, että Alcaraz on parempi kuin Rafael Nadal hänen ikäisenään.

Espanjalainen Carlos Alcaraz voitti tänä vuonna vain 19-vuotiaana US Openin ja nousi miesten ATP-rankingin kärkipaikalle syyskuussa.

Nuorukainen on ottanut kauden aikana vakuuttavia päänahkoja kaatamalla muun muassa Rafael Nadalin ja Novak Djokovicin kaltaisia lajin supertähtiä.

Polvivaivat ovat varjostaneet Alcarazin loppukautta, mutta ensi vuonna häneltä on jälleen lupa odottaa paljon.

Entinen tennispelaaja, Nicolas Lapentti, kohtasi Nadalin tämän ollessa vasta nuori tulevaisuudenlupaus. Lapentti vertailee nyt Alcarazin ja Nadalin ominaisuuksia.

– Jos verrataan Alcarazia Nadaliin, kun he olivat molemmat 19-vuotiaita, Alcaraz on paljon parempi monissa eri asioissa. Hänellä on parempi syöttö ja hän on hieman aggressiivisempi.

– ‘’Rafalla’’ oli 19-vuotiaana vaikeuksia liikkeensä kanssa, sitten hän alkoi parantua ja yritti tulla aggressiivisemmaksi. He liikkuvat aika lailla samalla tavalla. Kun heidän on puolustettava, he ovat erittäin hyviä – molemmat.

– Kun Alcaraz tulee verkkolle, hän on paljon parempi kuin Rafa oli saman ikäisenä. Nadal on kuitenkin tehnyt ilmiömäisen uran. Kenelläkään muulla ei ole samanlaista kilpailuviettiä.

Lähde: Tennis World USA

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis