Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Kolminkertainen Grand Slam-voittaja kertoo legendan vaikutuksesta uraansa: “Hän oli minulle kuin isoveli”

Roger Federer
AOP

Sveitsiläinen tennisässä, Stan Wawrinka, ylistää hiljattain uransa päättänyttä maanmiestään, Roger Federeriä. Kaksikko juhli yhdessä nelinpelin olympiakultaa vuonna 2008. Wawrinka kertoo olevansa ikuisessa kiitollisuudenvelassa Federerille.

Roger Federer ei koskaan voittanut kaksinpelin olympiakultaa, mutta nelinpelissä mies pääsi juhlimaan kirkkainta mitalia vuonna 2008 Stan Wawrinkan kanssa.

Kaksikko yllätti monet odottamattomalla voitollaan Pekingissä. Wawrinka ei ollut vielä tehnyt läpimurtoaan, ja Federerin uskottiin yleisesti vievän kultaa kaksinpelissä.

Vaikka se olikin ainoa olympiakulta, jonka Federer koskaan voitti, Wawrinka oli jälleen mukana, kun he johtivat Sveitsin voittoon Davis Cupissa. Nuorempi sveitsiläispelaaja ei koskaan unohda noita kokemuksia tai sitä, miten Federer kohteli häntä.

– Kun tein nousua tennismaailman huipulle, Roger oli jo siellä. Hän oli minulle kuin isoveli. Hän auttoi minua ja harjoittelimme paljon yhdessä, Wawrinka muistelee.

– Olin onnekas, kun sain hieroa hänen kanssaan tuttavuutta treeneissä ja turnauksissa. Jaoimme paljon asioita Davis Cupin aikana. Sen jälkeen hänestä tuli yksinkertaisesti ystävä. Meidän arvomme ja ajatuksemme elämästä kohtasivat.

Wawrinka on oman uransa aikana voittanut muun muassa kolme Grand Slamia ja tehnyt oman osansa lajihistoriaa. Mies kuitenkin painottaa Federerin vaikutusta hänen saavutuksilleen.

– Olen hänelle ikuisessa kiitollisuudenvelassa. Hän auttoi minua kehittymään tärkeillä hetkillä.

Lähde: Yarbarker

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis