Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

McLaren tiedottaa ensi kauden uudesta kuljettajastaan: “En malta odottaa”

McLaren
AOP

McLaren ilmoittaa, että IndyCar-mestari Alex Palou toimii yhtenä tallin varakuskina kaudella 2023.

IndyCarin puolelta paremmin tunnettu, Alex Palou, tukee McLarenin F1-tiimiä ensi kaudella. Palou jatkaa edelleen myös päätyönsä parissa, mutta on McLarenin käytettävissä kaikissa Grand Prix -tapahtumissa, jotka eivät osu päällekkäin hänen IndyCar-sitoumustensa kanssa.

Mies on näin ollen vapaana ollessaan käytettävissä, jos Lando Norris tai uusi tulokas, Oscar Piastri, eivät pääse ajamaan.

25-vuotias Palou osallistui aiemmin tällä kaudella McLarenin kanssa Yhdysvaltain osakilpailun vapaisiin harjoituksiin. Tämän lisäksi hän ajoi MCL35M-autoa Barcelonassa ja Spielbergissä osana tiimin kuljettajien kehitysohjelman testejä.

Paloulla on IndyCarissa neljä voittoa ja hän on noussut uransa aikana yhteensä 15 kertaa palkintopallille. Miehestä tuli ensimmäinen sarjan voittanut espanjalaiskuljettaja vuonna 2021.

– Olen innoissani saadessani olla osa McLaren-tiimiä ja toimia yhtenä varakuskina ensi kaudella, Palou totesi.

– Odotan innolla, että pääsen jatkamaan kehitystäni kuljettajana ja arvostan McLarenin osoittamaa luottamusta minua kohtaan. Olen ajanut tallin edellisellä malleilla, joten en malta odottaa pääseväni testaamaan esi kauden autoa.

Lähde: F1

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1