Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

Mika Häkkinen ei usko Verstappenin dominointiin ensi kaudella: “Useammalla tallilla on mahdollisuus taistella menestyksestä”

Max Verstappen Saudi-Arabian GP F1
AOP

Red Bullin Max Verstappen varmisti mestaruuden tällä kaudella hyvissä ajoin dominoivilla esityksillään. Takavuosien suuruus, Mika Häkkinen, ei usko, että Verstappen on tulevalla kaudella yhtä ylivoimainen.

Max Verstappenin ylivoima oli tällä kaudella murskaavaa. Red Bullin ykköskuski voitti peräti 15 osakilpailua 22 mahdollisesta, kun taas vertailun vuoksi Sergio Perez voitti vain kaksi.

Vaikka Ferrari näytti suurimman osan kaudesta pystyvän kilpailemaan tasaväkisesti Red Bullin vauhdin kanssa, ei Verstappenin johtoasema ollut oikeastaan missään vaiheessa todellisesti uhattuna.

Hollantilainen nappasi mestaruuden peräti 146 pisteen erolla toiseksi yltäneeseen Ferrarin Charles Leclerciin. Suomalaislegenda ja kaksinkertainen maailmanmestari, Mika Häkkinen, uskoo, että muiden tallien tehtävä on nyt kuroa Red Bullin etumatkaa kiinni.

– Verstappen on tehnyt mahtavaa työtä tiiminsä kanssa. Heidän tallissaan on mahtavia ammattilaisia ja taitavia insinöörejä, kuten Adrian Newey, jonka kanssa itsekin tein töitä aikoinaan.

– Lajin säännöt ja määräykset ovat kuitenkin muuttuneet merkittävästi viimeisen kolmen neljän vuoden aikana, joten useammalla tallilla on tätä nykyä mahdollisuus taistella menestyksestä.

– Tästä syystä en usko, että Verstappen jatkaa ensi kaudella dominointiaan, vaikka hän onkin loistava kuljettaja. Uskon, että tulemme näkemään yllätyksiä.

Lähde: PlanetF1

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1