Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Lauri Markkasen huikea esitys johdatti Utah Jazzin toiseen peräkkäiseen voittoon

Utah Jazz koripallo NBA
AOP

Utah Jazz otti toisen peräkkäisen voittonsa NBA:ssa kaatamalla lauantain vastaisenä yönä Indiana Pacersin. Lauri Markkanen oli jälleen yksi voiton takuumiehistä ollen joukkueensa paras pistemies.

Edellisessä pelissään Los Angeles Clippersin kellistänyt Utah Jazz jatkoi voitokkaissa merkeissä kaatamalla lauantaiyönä Indiana Pacersin lukemin 139-119.

Jazz aloitti ottelun terävästi ja karkasi ensimmäisellä neljänneksellä 11 pisteen johtoon. Pacers ei tuntunut missään vaiheessa saavan hyökkäyspeliään kunnolla käyntiin, eikä ottelun paremmasta joukkueesta jäänyt epäselvyyttä.

Lauri Markkanen oli kentän näkyvin pelaaja hoitaen oman leiviskänsä jälleen kerran eleettömästi. Suomalainen oli joukkueensa paras pistemies heitettyään 24 pinnaa. Tämän lisäksi mies antoi kolme onnistunutta syöttöä ja otti 13 levypalloa.

Yli 33 minuuttia kellottanut Markkanen kunnostautui myös puolustuspäässä ottamalla 11 puolustuspään levypalloa. Kolmosetkin upposivat mukavasti, sillä Markkanen pussitti viisi kolmen pisteen heittoa.

Utahin saldo lauantain jälkeen on nyt 14 voittoa ja 11 tappiota, joka oikeuttaa Läntisen konferenssin kuudenteen sijaan. Pacersille tappio oli toinen putkeen ja joukkue on tällä hetkellä Itäisen konferenssin viidentenä.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo