Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

Miljardööri perustamassa uutta F1-tallia? – “Minua on lähestytty usean eri tahon toimesta”

F1 Belgian GP 29.8.2021
AOP

Hongkongilainen miljardööri Calvin Lo on asettanut tavoitteekseen perustaa upouuden Formula 1 -tallin.

Tunnetun R.E. Lee Internationalin toimitusjohtaja, Calvin Lo, suunnittelee uutta aluevaltausta. Mies on aikaisemmin ollut Formula 1:ssä mukana toimimalla Williamsin taustalla. Lo toimi yhtenä tallin monista rahoittajista oman sijoitusfirmansa kautta.

Lähteiden mukaan miehen tavoitteet ovat nyt kuitenkin paljon korkeammalla ja hänen haaveenaan on perustaa oma F1-talli. Mies kertoi hiljattain aikeistaan medialle.

– Teemme tällä hetkellä vielä taustatyötä sen suhteen, että mikä olisi minun osuuteni tässä hankkeessa.

– En ole riittävän fiksu, että voisin tehdä kaiken itse. Osallistumiseni tulee olemaan lähinnä rahoituspuolella. Viimeisten vuosien aikana minua on lähestytty usean eri tahon toimesta omistajista sijoittajiin.

– Mietimme alunperin vaihtoehtoja nykyisten tallien välillä, jonka jälkeen aloimme miettiä kokonaan uuden tiimin perustamista. Tällä hetkellä kaikki on vielä avoinna, mutta olemme luottavaisia.

– Uskon, että tulemme tavoittelemaan uuden sukupolven huomiota ja tähtäämään nuorempaan kannattajakuntaan. Tänä päivänä tiedonhankinta ja saatavuus korostuvat minkä tahansa liiketoiminnan perustamisessa, jonka tulemme luonnollisesti ottamaan huomioon.

Lähde: Motorsport Week

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1