Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Muut

Snookerissa tarjolla hurja loppuottelu! – Mukana kaksi todellista yllättäjää

Gary Wilson Scottish Openin finaaliin.
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä viikolla Skotlannin avoin turnaus. Turnauksen loppuottelussa kohtaavat todelliset yllätysnimet, kun kaksi englantilaista suuruutta maailmanlistan TOP-30’n ulkopuolelta pelaavat vastakkain. Turnauksen loppuottelu pelataan kahdessa sessiossa yhteensä yhdeksään voittoon.

Skotlannin avoimessa mestaruusturnauksessa on vuorossa loppuottelu. Loppuottelussa kohtaavat Englannin Joe O’Connor ja Gary Wilson. Kumpikin on tehnyt kovat nousut turnauksen aikana loppuotteluun, sillä kumpikin on onnistunut kaatamaan suurpelaajia.

O’Connor on ollut hurjassa vireessä heti turnauksen alusta alkaen. Kahdella ensimmäisellä kierroksella kaatuivat kiinalaiset ja toisella kierroksella komeasti Ding Junhui. Dingiä vastaan O’Connor nousi kahden erän takaa 4-2 -voittoon. Kolmannella kierroksella kaatui Walesin Mark Williams ja puolivälierässä Englannin Ricky Walden.

Turnauksen välierässä O’Connor käänsi suuren haastajan aseman Australian Neil Robertsonia vastaan ja voitti ottelun tylysti 6-3 -lukemin. O’Connor oli tappiolla ottelussa 3-2 -lukemin, mutta voitti tarkan pussittamisen ja turvalyöntien ansiosta neljä erää putkeen.

Wilson on turnauksen edetessä kaatanut muun muassa Hossein Vafaein, Kyren Wilsonin ja Ronnie O’Sullivanin. Turnauksen välierässä Wilson kaatoi Thaimaan Thepchaiya Un-Noohin 6-4 -lukemin.

Loppuottelu käynnistyy ensimmäisen jakson osalta kello 15.00 ja toinen jakso 21.00.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut