Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Utahille tappio: Markkanen jälleen joukkueensa paras pelaaja

Lauri Markkanen
AOP

Utah Jazzin orastava voittoputki tuli päätökseensä varhain sunnuntaina, kun Portland Trail Blazers oli parempi lukemin 116-111. Lauri Markkanen teki parhaansa, mutta ei pystynyt auttamaan joukkuettaan voittoon.

Hyvässä vireessä edellisissä otteluissaan ollut Utah Jazz kärsi sunnuntain vastaisena yönä tappion Portland Trail Blazersille.

Lauri Markkanen oli jälleen kerran joukkueensa paras pistemies, mutta ei pystynyt auttamaan joukkuettaan voittoon. Suomalainen heitti 21 pistettä, nappasi kuusi levypalloa ja antoi kaksi syöttöä.

Blazersin hyökkäys oli kuitenkin liian vahva, eikä Jazzin puolustus löytänyt lääkkeitä sen pysäyttämiseksi. Afernee Simons oli ilmiliekeissä iskettyään peräti 45 pistettä. Hyvää taustatukea antoivat 33 pistettä tehnyt Jerami Grant ja 24 pistettä heittänyt Jordan Clarkson.

Blazers otti ensimmäisellä neljänneksellä yhdeksän pisteen johdon, ja vaikka tämän jälkeen puntit hieman tasoittuivatkin, ei Jazz noussut päässyt missään vaiheessa rinnalle.

Portlandin pelit jatkuvat tulevana yönä hiljattain Utahille hävinnyttä Indiana Pacersia vastaan. Jazzilla on muutaman päivän huolitauko, jonka jälkeen joukkue kohtaa Golden State Warriorsin.

Markkasella ja kumppaneilla on tuolloin mahdollisuus palata voittokantaan NBA:n hallitsevia mestareita vastaan.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo