Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Lakersin supertähti mätti käsittämättömät tehot: Wizardsin synkkä putki sai jatkoa

LeBron James ja Anthony Davis.
AOP

Los Angeles Lakers otti kolmannen peräkkäisen voittonsa NBA:ssa kaatamalla maanantain vastaisena yönä Washington Wizardsin lukemin 130-119. Lakersin sankari oli jälleen kerran hirmuvireessä oleva Anthony Davis.

Washington Wizardsin vaikeudet saivat jatkoa, kun joukkue kärsi kolmannen tappionsa putkeen. Homma on toiminut alkukaudella kelvollisesti kotona, mutta hyvässä vireessä oleva Los Angeles Lakers oli kuitenkin liian kova pala Capiton One Arenalla.

Ensimmäisellä 12 minuuttisella peli pysyi vielä suhteellisen tasaisena, mutta toisella neljänneksellä ero repesi 18 pisteeseen, josta kotijoukkue ei enää toipunut.

Wizardsin isoin yksittäin ongelma ottelussa oli ilmiömäisessä iskussa oleva Anthony Davis. Mies nakutti aivan käsittämättömät tehot heittämällä peräti 55 pistettä ja kauhomalla 17 levypalloa.

Myös Lebron James oli vahvalla pelipäällä. Lakersin toiseksi paras pistemies pussitti 29 pistettä. Wizardsin tehokkain pelaaja oli latvialainen Kristaps Porzingis, joka teki 27 pojoa.

Tappion myötä Wizards on nyt hävinnyt kuusi seitsemästä edellisestä pelaamastaan ottelusta. Lakers on puolestaan pystynyt kääntämään alkukauden kurssinsa ja ottanut viimeisestä seitsemästä pelistään viisi voittoa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo