Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Kamppailulajit

Stephen ”Wonderboy” Thompsonille iso voitto: “Tiesin, mitä odottaa”

UFC vapaaottelupromootio USA
AOP

Kevin Holland ja Stephen Thompson järjestivät viikonloppuna varsin viihdyttävät kamppailun, jossa kummallakin oli omat hetkensä. Matsi päättyi lopulta ‘’Wonderboy’’ Thompsonin voittoon tiukan taistelun jälkeen.

Viikonloppuna nähtiin yksi vuoden viihdyttävimmistä UFC-otteluista, kun Kevin Holland ja Stephen Thompson astelivat häkkiin. Thompson vei taistelun nimiinsä neljännessä erässä teknisellä tyrmäyksellä, mutta kävi itsekin lattiassa pariin otteeseen.

Heti alussa kävi selväksi, pystyottelu on päivän sana, eikä miesten paremmuutta tultaisi ratkaisemaan painimalla. Tämä oli varsinkin potkunyrkkeilytaustaisen Thompsonin mieleen, joka oli hyvällä tuulella voittonsa jälkeen.

– Tiesin, mitä odottaa. Hän satutti kätensä kesken kaiken, mutta halusi ratkaista ottelun tällä tavalla.

– Hän taisi pudottaa minut ensimmäisen erän aikana, mutta antoi minun nousta takaisin ylös. Hän kertoi, ettei halua otella matossa, joka sopi minulle varsin hyvin. Kestin läpi vaikeiden hetkien ja sain napattua voiton. Haluan lisää tämänkaltaisia otteluja.

Alussa Holland pystyi aiheuttamaan Thompsonille ongelmia kyynärpäillään ja polvillaan, mutta käsivamma vei tehoja pois miehen lyönneistä. Viimeiset kolme erää olivatkin Thompsonin heiniä miehen löydettyä rytminsä. Lopulta Hollandin kulmaus heitti pyyhkeen kehään ennen viimeistä erää.

Lähde: Sherdog

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit