Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Satojen miljoonien dollarien sopimus! – Onko tässä mitään järkeä?

Los Angeles Dodgersin Trea Turner siirtyy itärannikolle.
AOP

Maailmalla nähdään vuosi vuodelta rahakkaampia sopimuksia, mutta baseballissa tehdään kenties kaikkein rahakkaimmat diilit. Joulukuun alussa nähtiin jälleen todella hurja sopimus, kun Los Angeles Dodgersia aiemmin urallaan edustanut tähtipelaaja vaihtaa maisemaa jättimäisen sopimuksen myötä.

Major League Baseballissa eli MLB-sarjassa on nähty todella massiivinen sopimus. 29-vuotias Los Angeles Dodgersia vielä viime kaudella edustanut Trea Turner on tehnyt 11 vuoden mittaisen sopimuksen Philadelphia Philliesin kanssa. Turnerin sopimuksen arvo uuden organisaation kanssa on vahvojen lähteiden mukaan hurjat 300 miljoonaa dollaria.

Vuonna 1993 syntynyt Turner on pelannut MLB:ssä aina vuodesta 2015 alkaen. Ensimmäisen täyden 162 ottelun kauden Turner pelasi vuonna 2018 Washington Nationalsin paidassa. Tuolloin Turner löi yhteensä 103 juoksua joista 19 oli kunnareita. Nationalsin riveissä Turner pelasi aina vuoteen 2021 asti ennen kauppaa Los Angeles Dodgersin riveihin, jossa Turner pelasi kaksi edellistä kautta.

Viime vuonna Turner pelasi 160 ottelua ja löi yhteensä 101 juoksua joista 21 oli kunnareita.

Ulkokentällä Turner pelaa keskikentällä ja vartioi kakkospesää, eli kyseessä on äärimmäisen tärkeä pelipaikka.

MLB:ssä sopimukset ovat tunnetusti todella suuria. Phillies ei ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä Turnerin kanssa, sillä vuonna 2019 joukkue teki Bryce Harperin kanssa 13 vuoden sopimuksen, jonka kokonaisarvo oli 330 miljoonaa dollaria. Aiemmin tänä vuonna Texas Rangers teki Corey Seagerin kanssa kymmenen vuoden mittaisen sopimuksen, jonka kokonaisarvo on 325 miljoonaa dollaria.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut