Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Stefanos Tsitsipas pyytää anteeksi aiempia kommenttejaan vastustajastaan: “Se ei ollut reilua häntä kohtaan”

Kreikan Stefanos Tsitsipas.
AOP

Stefanos Tsitsipas ja Andrey Rublev kohtasivat aiemmin Nitton ATP-turnauksessa Torinossa. Ottelu päättyi Rublevin voittoon, jonka jälkeen Tsitsipas kritisoi voimakkaasti vastustajansa pelaamista. Kreikkalainen selittelee nyt kommenttejaan ja haluaa pyytää anteeksi Rublevilta.

Stefanos Tsitsipas tunnetaan tulisieluisena pelaajana, joka jättää kaikkensa kentälle. ATP-rankingin nelonen hävisi pari viikkoa sitten Nittonin ATP-turnauksessa Andrey Rubleville ja kuten aiemmin uutisoimme tappio ei ollut kreikkalaisen mieleen.

Tsitsipas teki mielipiteensä venäläispelaajan otteista harvinaisen selväksi, ja suorastaan väheksyi tämän pelillistä antia. Nyt mies on kuitenkin tullut toisiin aatteisiin ja pyytää anteeksi aikaisempia kommenttejaan.

– Se mitä sanoin aiemmin Rublevista ja hänen pelaamisestaan oli todella väärin. Se ei ollut reilua häntä kohtaan. Tappio teki todella kipeää ja sitä oli vaikea käsitellä.

– Kadun sanomisiani, mutta olin sillä hetkellä erittäin pettynyt ja täysin tunteideni vallassa. Finaalipaikan kariutuminen oli minulle valtava isku.

– Andrey on uskomaton pelaaja, jolla on todella kova lyönti. Hän on vähän kuin uuden sukupolven Marat Safin. Hän on ystävällinen kaveri, jonka seurassa on helppo viihtyä.

Lähde: Tennis.com

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis