Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen miestenniksellä menee todella lujaa! – Kaksi pelaajaa maailman TOP-200 joukossa

Emil Ruusuvuori Hampurin tennisturnauksessa.
AOP

Mennyt tennisvuosi päättyi Torinossa pelattuun ATP-mestaruusturnaukseen. Turnauksessa voiton vei nimiinsä Serbian Novak Djokovic, jolta jäi monet turnaukset viimeisen vuoden aikana pelaamatta. Suomalaisittain tennisvuosi oli erinomainen, sillä ATP-kiertueen suomalaistähdet ottivat harppauksia maailmanlistalla ja kumpikin lähtevät hyvistä asetelmista uuteen vuoteen.

Tennisvuosi 2022 on vasta päättynyt, mutta nyt alkaa katseet kääntymään jo uuteen tennisvuoteen. Australian avoin tennisturnaus on luvassa heti tammikuussa tuttuun tyyliin ja tulevana vuonna Serbian Novak Djokovic pääsee jälleen mukaan turnaukseen viime vuotisten tempausten jälkeen. Ennen Australian avoimia maailmalla pelataan neljä ATP-250 tason turnausta.

Heti tammikuun ensimmäisellä viikolla käynnistyy Adelainen ja Punen turnaukset. Punen turnauksessa Suomen Emil Ruusuvuori eteni viime vuonna ensimmäistä kertaa urallaan loppuotteluun, mutta taipui Portugalin Joao Sousalle. 9. tammikuuta käynnistyy Adelainen toinen turnaus ja Aucklandin turnaus Uudessa-Seelannissa. 16. tammikuuta käynnistyy Melbournessa vuoden ensimmäinen neljästä Grand Slam -turnauksesta.

Ruusuvuori oli tennisvuoden päättyessä ATP-listoilla sijalla 40. Mikäli Ruusuvuori onnistuisi voittamaan Punen turnauksen, niin suomalaisella saattaisi olla mahdollisuus päästä sijoitettuna pelaajana mukaan Australian avoimiin. Grand Slam -turnauksiin sijoitetaan maailman 32 parasta pelaajaa.

Australian avoimissa voidaan nähdä suomalaisittain todella mielenkiintoinen tilanne, sillä vahvan vuoden pelannut Otto Virtanen saattaa olla myös mukana turnauksessa. Virtanen nousi vahvan loppuvuoden ansiosta ATP-listoilla sijalle 176 ja päässee mukaan Australian avointen karsintoihin, jota kautta pelaajia selvitetään mukaan turnaukseen. Yhteensä Grand Slam -turnauksissa on mukana 128 pelaajaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis