Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Lebron James ja Anthony Davis sivussa – Lakersin loukkaantumisongelmat saivat jälleen jatkoa

LeBron James pieni laitahyökkääjä Los Angeles Lakers
AOP

Toronto Raptors kohtaa tulevana yönä hyvässä vireessä viime aikoina olleen Los Angeles Lakersin. Vierasjoukkueen kannalta ottelusta haastavamman tekee se, että sekä Lebron James ja Anthony Davis ovat sivussa loukkaantumisten takia.

Los Angeles Lakersin suurimmat tähdet, Lebron James ja Anthony Davis ovat sivussa torstain vastaisena yönä pelattavasta ottelusta Toronto Raptorsia vastaan.

Jamesilla on kipuja vasemmassa nilkassaan ja hän joutuu jälleen huilaamaan oltuaan marraskuun aikana pari viikkoa sivussa.

Lakers hävisi edellisen ottelunsa Cleveland Cavaliersia vastaan ja Davis kellotti vain kahdeksan minuuttia peliaikaa.

Kamppailun jälkeen hänen kerrottiin olevan flunssa kourissa, eikä häntä tästä syystä haluttu peluuttaa enempää. Seuran tiedotteen mukaan kyseessä ei kuitenkaan ole mitään koronavirukseen liittyvää.

Joukkueen päävalmentajan Darvin Ham sanoi, että Davis tunsi olonsa liian heikoksi voidakseen ottaa suurempaa vastuuta ja on tästä syystä sivussa myös tulevana yönä.

Kahden suurimman poissaolijan lisäksi myös Patrick Beverleyn osallistuminen on epävarmaa hänen satutettuaan polvensa. Näin ollen Lakersin lähtökohdat yön peliin ovat kaikkea muuta kuin suotuisat, joten ennakkosuosikin viitta on selkeästi Raptorsin harteilla.

Lähde: ABC News

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo