Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Aston Martinin ensi kauden autoon luvassa merkittäviä muutoksia: “Meidän on löydettävä parhaat mahdolliset ratkaisut”

Aston Martin F1
AOP

Aston Martinin tekninen suunnittelija, Dan Fallows kertoo, että tiimin ensi kauden mallissa tulee olemaan merkittäviä eroja päättyneen kauden autoon. Brittitalli jäi päättyneellä sesongilla tallipisteissä F1:n seitsemännelle sijalle.

Aston Martinin ensi kauden autoa on kehitetty Dan Fallowsin valvovan silmän alla. Entinen Red Bullin mies kertoo nyt, mitä brittitallilta on tulevalla kaudella lupa odottaa.

Päättyneellä kaudella auton ulkonaköä muokattiin runsaasti ja Fallowsin mukaan ensi kauden mallin suunnittelu ollaan viety jälleen askeleen pidemmälle.

– On tietysi olemassa tietynlaiset rajoitteet, mitä autolle voi tehdä sääntöjen puitteissa.

– Uusien autojen täytyy joka tapauksessa saada lapseni vakuuttuneiksi. Vien autot aina lapsilleni näytille ja jos he sanovat, että ulkonakö on muuttunut niin silloin se on muuttunut. Useimmiten he kuitenkin ovat sitä mieltä, että kaikki mallit näyttävät samoilta.

– Ensi kauden autossa on totuuden nimissä joka tapauksessa merkittäviä eroja päättyneen kauden malliin. Olemme joutuneet tekemään myös auton käytettävyyteen liittyviä muutoksia FIA:n uusien säännösten puitteissa. Jopa enemmän kuin olimme suunnitelleet, joten meidän löydettävä parhaat mahdolliset ratkaisut muiden tallien tavoin.

Lähde: Motorsport.com

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1