Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

Nico Rosberg kertoo jäätävistä väleistään Lewis Hamiltoniin – “Minulla ei ole ystäviä tiimin sisältä”

Nico Rosberg
AOP

Entinen F1-kuljettaja, Nico Rosberg, kertoo, ettei hänellä ole lämpimiä välejä vanhan tiiminsä Mercedeksen kanssa. Vuonna 2016 maailmanmestaruutta juhlinut Rosberg palajastaa, että Toto Wolff on hänen ainoa ystävänsä tallin sisältä.

Nico Rosbergilla ei ole järin lämpimiä muistoja Mercedekseltä, vaikka hän juhli saksalaistallin kanssa maailmanmestaruutta vuonna 2016. Rosbergin lapsuudenystävä, Lewis Hamilton, oli tiimin toinen kuljettaja, mutta kilpailuasetelma muutti herrojen välit jäätäviksi.

Mercedes nappasi kolme peräkkäistä maailmanmestaruutta kausina 2014-2016, mutta sisäiset ristiriidat olivat kuitenkin jatkuvasti läsnä. Rosberg lopetti uransa maailmanmestarina ja kertoo nyt mielipiteensä Hamiltonista ja entisestä työnantajastaan.

– Ikä ei tunnu vaikuttavan Hamiltoniin millään tavalla, koska hän on edelleen yksi sarjan nopeimmista kuljettajista. Hän ja Mercedes ovat pystyneet luomaan kestävän pohjan menestykselle. Uskon, että he nousevat Red Bullin kovimmaksi kilpailijaksi ensi kaudella.

– Juttelen Toto Wolffin kanssa silloin tällöin, mutta hänen lisäkseen minulla ei ole ystäviä tiimin sisältä. Se johtuu siitä, että minun ja Hamiltonin välinen kilpailuasetelma muutti suhdettani muihin työntekijöihin. Työympäristö oli todella erikoinen, koska olimme niin tasaväkisiä kuljettajia.

Lähde: GRAND PRIX 247

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1