Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

Uransa lopettaneelle F1-mestarille satelee kehuja: “Yksi kaikkien aikojen parhaista kuljettajista”

Sebastian Vettel
AOP

Kuten hyvin tiedetään, Sebastian Vettel päätti kilpauransa F1:n parissa tähän kauteen. Pitkään lajin parissa työskennellyt Christian Horner ylistää saksalaista yhdeksi kaikkien parhaista kuljettajista.

Sebastian Vettel päätti maineikkaan kilpauransa hiljattain Abu Dhabin osakilpailuun ja poistuu F1:stä nelinkertaisena maailmanmestarina. Miehen vyölle kertyi lajin kuninkuusluokassa yhteensä 53 kolme osakilpailuvoittoa ja 57 paalupaikkaa.

Christian Horner toimi Red Bullin tallipäällikkönä Vettelin edustaessa brittitiimiä. Horner puhuu uransa lopettaneesta Vettelistä varsin kunnioittavaan sävyyn.

– Hän on täysiverinen ammattilainen. Saapuessaan hän oli vielä poikanen, jolla oli hammasraudat ja hauska hiustyyli. Hän kuitenkin kehittyi todella nopeasti niin ihmisenä kuin myös kuljettana.

– Vettel on valloittava persoona, joka huomioi kaikki ihmiset ympärillään tasapuolisesti. Hänen mahtavan luonteensa lisäksi hän on kuitenkin myös uskomattoman lahjakas kuljettaja.

– Se mitä saavutimme yhdessä ei ikinä pyyhkiydy mielestäni. Neljä peräkkäistä maailmanmestaruutta on jotain erittäin harvinaislaatuista.

– Hänen pari viimeistä kauttaan Aston Martinilla olivat toki haastavia, mutta se ei himmennä hänen aiempia saavutuksiaan. Vettel on kiistatta yksi kaikkien aikojen parhaista F1-kuljettajista.

Lähde: F1

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1