Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Venäläistähti on yksi maansa harvoista Ukrainan sotaa kritisoineista urheilijoista: “Kannanottoni Dubain turnauksessa oli kauteni tärkein saavutus”

Andrey Rublev Pietarissa.
AOP

Andrey Rublev on yksi niistä harvoista venäläisurheilijoista, jotka ovat uskaltaneet ottaa julkisesti kantaa maan aloittamaan hyökkäyssotaan Ukrainaa vastaan. Rublev kirjoitti aiemmin tänä vuonna pelaamansa ottelun jälkeen kameran linssiin tekstin “Ei sotaa, kiitos” joka herätti laajaa mediahuomiota.

Venäläispelaaja, Andrey Rublev, oli yksi ensimmäisistä maansa urheilijoista, jotka ottivat kantaa Venäjän sotatoimiin Ukrainassa. Mies kirjoitti Dubain ATP-turnauksen ottelun jälkeen kameran linssiin sotaa kritisoivan viestin ja toisti temppunsa Torinon turnauksessa marraskuussa.

Rublevin äiti, Marina Marenko, kertoi poikansa vuoden olleen todella hankala.

– Andreyn kausi oli haasteita täynnä. Häneen kohdistui valtavasti painetta median puolelta. Uskon, että jos tätä koko tilannetta (sotaa) ei olisi tapahtunut, hän olisi menestynyt huomattavasti paremmin.

– Pelien jälkeiset lehdistötilaisuudet olivat pojalleni raskaita. Toimittajat koittivat parhaansa mukaan provosoida häntä, joka vaikutti hänen psyykeeseensä.

Vaikeuksista huolimatta Rublevin kausi oli suhteellisen menestyksekäs, sillä hän voitti neljä eri titteliä, mukaanlukien Dubain ATP-turnauksen. Rublev itse kommentoi vuottaan ja kannanottojaan seuraavasti:

– En ole koskaan kokenut sellaista tukea yleisöltä kuin tänä vuonna. Ymmärrän olevani todella onnekkaassa asemassa voidessani matkustaa ja pelata tennistä. Voitoistani huolimatta kannanottoni Dubain turnauksessa oli kauteni tärkein saavutus.

Lähde: Tennis365

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis