Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Nick Kyrgios ylistää entistä kiistakumppaniaan: “Hän on maailman paras pelaaja”

Nick Kyrgios tennis Australia
AOP

Nick Kyrgios ja Novak Djokovic eivät ole aina olleet lämpimissä väleissä. Australialainen on ollut Djokovicin kanssa useaan otteeseen tukkanuottasilla, mutta ylistää tätä nyt maailman parhaaksi tennispelaajaksi.

Tennismaailman väriläiskä, Nick Kyrgios, on ottanut uransa aikana useamman ammattilaispelaajan hampaisiinsa. Kiistattoman lahjakas australialainen on hyökännyt sanallisesti moneen otteeseen Novak Djokovicin kimppuun, mutta nousi puolustamaan serbiä tämän viisumiongelmien yhteydessä.

Kaksikko kohtasi tänä vuonna Wimbledonissa ja he järjestivät hurjan näytöksen, jonka Djokovic vei lopulta nimiinsä erävoitoin 4-6, 6-3, 6-4, 7-6.

Miehet saattavat kohdata uudelleen tulevassa Australian Openissa, johon Djokovic sai luvan osallistua. Kyrgios puhui ennen turnausta Djokovicista varsin kunnioittavaan sävyyn medialle.

– Novak on kunnossa ja valmis tarjoamaan show’n kaikille australialaisille. Olemme todella onnekkaita saadessamme hänet pelaamaan maahamme, sillä hän on maailman paras pelaaja.

– Rafael Nadal, Roger Federer ja Djokovic ovat niitä pelaajia, jotka kaikki haluavat päihittää. Minä olin ainoa, joka puolusti Novakia hänen siviiliongelmiensa keskellä ja hän tietää sen. Tein sen pelkästään kunnioituksesta häntä kohtaan.

Lähde: Tennis World USA

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis