Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

Nico Rosberg kertoo mielipiteensä Binotton lähdöstä: “Ferrarilta puuttuu jatkuvuutta”

Mattia Binotto
AOP

Kilpauransa vuoteen 2016 lopettanut Nico Rosberg ottaa kantaa Ferrarin tilanteeseen. Italialaistiimi on toistaiseksi ilman tallipäällikköä Mattia Binotton lyötyä hanskat tiskiin tämän kauden päätteeksi.

Ferrari aloitti päättyneen kauden hienosti, mutta taso laski pikkuhiljaa, eikä Red Bullin vauhtiin pystytty vastaamaan. Charles Leclercin kakkossija oli hieno suoritus, mutta monacolainen jäi silti todella kauas mestaruuden voittaneesta Max Verstappenista.

Neljä vuotta Ferrarin tallipäällikkönä toiminut Mattia Binotto astui tehtävästään sivuun kauden päätteeksi ja miehen seuraajalla on spekuloitu siitä lähtien.

Entinen F1-kuljettaja ja vuoden 2016 maailmanmestari, Nico Rosberg, kommentoi Ferrarin tilannetta. Miehen mukaan mitat täyttävän korvaajan löytäminen on helpommin sanottu kuin tehty.

– Kyseessä on yksi maailman vaikeimmista töistä, joten Ferrarilla ei tule olemaan helppoa löytää oikeaa henkilöä tehtävään. Vaihtoehtoja ei ole mitenkään jonoksi asti. Tallipäällikön työ on todella haastavaa missä tahansa, mutta varsinkin Ferrarilla kovista paineista johtuen.

– Katsotaan, minkälaisen ratkaisun he keksivät. Ero Red Bulliin ja Mercedekseen on se, että he eivät vaihda tärkeimpiä työntekijöitään. Ferrarilta puuttuu jatkuvuutta.

Lähde: FormulaNerds.com

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1