Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Utah Jazz kohtaa Minnesota Timberwolvesin: Tähtipelaaja palaa vanhan kotiyleisönsä eteen

Rudy Gobert sentteri Minnesota Timberwolves
AOP

Lauri Markkasen edustama Utah Jazz kohtaa lauantain vastaisena yönä Minnesota Timberwolvesin. Vierasjoukkue Minnesotan Rudy Gobertilla on tiedossa tunteikas ottelu, sillä hän palaa ensimmäistä kertaa vanhalle kotiareenalleen.

Minnesota Timberwolvesin peli on tökkinyt pahemman kerran tällä kaudella. Joukkue majailee tällä hetkellä Läntisen konferenssin yhdentenätoista voitettuaan 24 pelistä 12.

Kovin odotuksin hankittua Rudy Gobertia ei olla pystytty hyödyntämään toivotulla tavalla, vaikka mies onkin hoitanut oman roolinsa tunnollisesti.

Timberwolves kohtaa lauantaina seuraavassa ottelussaan Utah Jazzin. Gobert palaa ensi kertaa vanhan kotiyleisönsä eteen ja kertoo tunnelmistaan ennen peliä.

– Yleensä, kun tässä liigassa pelaaja treidataan uuteen joukkueeseen, on normaalia yrittää keskittyä vain pelaamiseen. Minulle tässä on kuitenkin kyse koripalloa suuremmista asioista.

– Palaan kaupunkiin, jossa ehdin luoda paljon suhteita ja jonka yhteisöön kuuluin. Siellä on paljon ihmisiä, jotka pitivät aina puoliani. Haluan vain nauttia hetkestä.

– Yleisössä on useita minulle rakkaita ihmisiä. Koin tuolla areenalla unohtumattomia hetkiä ja olen saanut upeita muistoja. Haluan ottaa hetkestä kaiken irti.

Lähde: Yardbarker

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo