Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Lähde: Tämä mies on todennäköisimmin Ferrarin seuraava tallipäällikkö

Frédéric Vasseur tallipäällikkö Alfa Romeo
AOP

Huhut Ferrarin seuraavasta tallipäälliköstä käyvät edelleen kuumina. Mattia Binotto jätti suuret saappaat täytettäväkseen, joten Maranellon tiimillä riittää työnsarkaa löytääkseen riittävän hyvän korvaajan italialaisen tilalle.

Ferrarin uuden tallipäällikön metsästys on edelleen käynnissä. Mattia Binotto jätti tehtävänsä pettymykseen päättyneen kauden jälkeen. Miestä syytettiin tallin tekemistä strategisista virheistä, joiden uskotaan tuhonneen Charles Leclercin voittomahdollisuudet useassa osakilpailussa.

Vuonna 1995 Ferrarille harjoittelijana saapuneen Binotton kerrottiin ajautuneen huonoihin väleihin pomonsa John Elkannin kanssa, eikä jälkimmäistä nähty kauden aikana juurikaan tallipilttuussa.

Binotton uskotaan palaavan ennen pitkää lajin pariin ja ainakin Audin ja Mercedeksen kerrotaan olevan kiinnostunueita hänen palveluksistaan.

Tässä vaiheessa Binotton seuraaja Ferrarilla on vielä hämärän peitossa, mutta huhujen mukaan kaikkein lähimpänä pestiä on Alfra Romeon Frederic Vasseur. Mies tuntee hyvin Leclercin miesten työskennellä yhdessä Sauberilla kaudella 2018.

Vasseurin ohella tehtävään on huhuiltu myös Red Bullin Christian Horneria ja McLarenin Andreas Seidlia, mutta molemmat heistä ovat ilmaisseet toiveensa jatkaa nykyisissä pesteissään.

Viimeisimpä esiin on noussut myös entisen kuljettajan, Gerhard Bergerin, nimi, mutta tällä hetkellä Vasseur vaikuttaa kaikkein todennäköisimmältä vaihtoehdolta.

Lähde: Formula1News.co.uk

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1