Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Saksan tennistähti teki paluun pelikentille loukkaantumisen jälkeen: “Toivottavasti tämä on minulle jonkin uuden alku”

Alexander Zverev
AOP

Saksalaispelaaja Alexander Zverev palasi pitkän poissaolonsa jälkeen pelikentille torstaina. Mies kertoi olevansa todella helpottunut kuntoutumisen sujuttua hyvin ja päästyään jälleen takaisin tositoimiiin.

Alexander Zverev kärsi puoli vuotta sitten vakavan nilkkavamman Ranskan avointen välieräottelussa Rafael Nadalia vastaan ja oli pakotettu pitkälle sairaslomalle. Venäläinen joutui jättämään väliin muun muassa Wimbledonin, US Openin ja Davis Cupin loukkaantumisensa takia.

Zverev palasi torstaina kehiin voitokkaasti kaatamalla Dominic Thiemin. Vaikka kyseessä ei ollutkaan kilpailullinen ottelu, oli Zverev varsin hyvällä tuulella päästessään jälleen tositoimiin.

– Olen ikävöinyt pelaamista lähes seitsemän kuukauden ajan. Sivussa oleminen ei ollut todellakaan helppoa. Olen kaivannut turnauksia ja ATP-kiertueita. Tällä hetkellä olen vain niin onnellinen, että olen jälleen pelikunnossa ja voin pian haastaa maailman parhaat pelaajat.

– Toivottavasti tämä on minulle jonkin uuden alku. Loukkaantuminen opetti minulle hyvin tärkeitä asioita. Minusta on tullut paljon kärsivällisempi ja osaan arvostaa pienempiä asioita kuin aikaisemmin. Kun pystyin jälleen kävelemään leikkauksen jälkeen tuntui siltä kuin olisin voittanut maailman tärkeimmän turnauksen.

Lähde: Tennis365

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis