Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Dana Whitelta suoraa puhetta UFC:n huippuottelusta: “Gordonin taktiikka päätöserässä oli hirveä”

Dana White UFC
AOP

Paddy Pimblett otti voiton Jared Gordonia vastaan viikonloppuna käydyssä UFC:n huippuottelussa. Lajin kattojärjestön pomo, Dana White, kritisoi Gordonin taktiikkaa päätöserässä.

Paddy Pimblettin ja Jared Gordonin välinen taisto eteni tasaisissa merkeissä aina loppuun asti. Tuomarit näkivät liverpoolilaisen lopulta parempana ja Pimblett otti neljännen voittonsa UFC:ssä.

Tulos olisi voinut mennä toisinkin päin ja monet lajiväkeen kuuluvat ihmettelivät tuomarien ratkaisua. UFC:n toimitusjohtaja, Dana White, ei kertonut suoraan kumman ottelijan hän näki olleen parempi. Mies kuitenkin kritisoi voimakkaasti Gordonin otteita kolmannessa erässä.

– Gordonin taktiikka päätöserässä oli hirveä. Voittiko hän teidän mielestänne tämän ottelun? Oliko hän todella parempi mies tänään? En ymmärrä, miksei hän antanut kaikkeaan viimeisessä erässä ja taistellut voiton eteen.

– Jos joku väittää tietävänsä, kuka voitti minkäkin erän, hän ei tiedä mistä puhuu. Olen tehnyt tätä hommaa 23 vuotta, enkä vieläkään osaa sanoa, millä perusteella tuomarit pisteyttävät otteluita.

– Gordon varmaan tunsi voittaneensa kaksi ensimmäistä erää ja tyytyi kolmannessa vain työntämään vastustajaansa köysiä vasten. Mielestäni hän hävisi päätöserässä tekemiinsä virheisiin.

Lähde: MMA Junkie

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit