Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Utah Jazzille tappio – Lauri Markkanen sivussa

Denver Nuggetsin Nikola Jokic
AOP

Ilman Lauri Markkasta pelannut Utah Jazz hävisi sunnuntain vastaisena yönä Denver Nuggetsille lukemin 115-110. Ottelun tehokkain pelaaja oli Nuggetsin Nikola Jokic, joka nakutti 13 pistettä ja otti 12 levypalloa.

Denver Nuggetsin hyökkäyspelaaminen oli liikaa Utah Jazzille varhain sunnuntaina. Nuggetsin tehokaksikkona hääri Nikola Jokic ja Jamal Murray, joita vierasjoukkue ei saanut millään pidettyä kurissa.

Ottelu pysyi pitkään tasaisena, mutta Nuggetsin heittopeli oli paremmissa uomissa, eikä Jazz päässyt missään vaiheessa toden teolla uhkaamaan kotijoukkueen johtoasemaa. Denver teki pelitilannekoreja 54,7 prosentin tehokkuudella, kun Jazzin vastaava lukema oli 45,9.

Läntisen konferenssi sarjanelonen Denver otti toisen peräkkäisen voittonsa, kun edellisessä kierroksella kaatui Portrland Trail Blazers tiukan taistelun jälkeen.

Jazzille tappio oli toinen putkeen ja joukkue pitää saman konferenssin yhdeksättä sijaa hallussaan. Joukkueella on mahdollisuus palata voittokantaan keskiviikkona, kun vastaan asettuu New Orleans Pelicans.

Nähtäväksi jää, onko flunssan kourissa oleva Lauri Markkanen toipunut tuolloin pelikuntoon. Suomalaisen puuttuminen näkyi karulla tavalla Jazzin hyökkäyspelaamisessa Denveriä vastaan.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo