Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Nick Kyrgios osallistuu Ranskan avoimiin kuuden vuoden tauon jälkeen: “Tyttöystäväni ei ole vielä käynyt Pariisissa, joten miksi ei?”

Nick Kyrgios tenniksen US Openissa.
AOP

Nick Kyrgios vahvistaa osallistuvansa ensi vuonna Ranskan avoimiin kuuden vuoden tauon jälkeen. Aussipelaaja on kutsunut kyseistä turnausta aiemmin kaikkein huonoimmaksi Grand Slamiksi.

Australialainen tennisässä, Nick Kyrgios, kertoo pelaavansa ensi vuoden Ranskan avoimissa. Miestä ei olla nähty Ranskan turnauksessa kuuteen vuoteen, mutta hän kertoo osallistuvansa siitä syystä, että hänen tyttöystävänsä, Costeen Hatzi, haluaa tutustua Pariisiin.

Kyrgios lyttäsi aiemmin julkisesti Ranskan turnauksen ja totesi, että se pitäisi poistaa kokonaan ATP-kiertueelta. Mieli vaikuttaa nyt kuitenkin muuttuneen, sillä mies vahvisti medialle osallistumisensa.

– Kyllä, pelaan ensi vuonna Ranskan avoimissa. Tyttöystäväni haluaa nähdä Pariisin, joten miksi ei? Palkkiot ovat siellä kohdillaan. Olen pelannut hyvin kovalla alustalla ja voittanut muun muassa Roger Federerin ja Stan Wawrinkan.

– Yleensä tuohon aikaan vuodesta tykkään olla kotona, sillä jos osallistun Ranskan turnaukseen matkustan 8 kuukautta vuoden aikana. Mutta tyttöystäväni ei ole vielä käynyt Pariisissa, joten miksi ei?

Edellisen kerran Kyrgios pelasi Roland Garrosissa vuonna 2017, jolloin lähtö tuli toisella kierroksella. Hän on parhaimmillaan edennyt kolmannelle kierrokselle kyseisessä turnauksessa.

Lähde: Daily Mail

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis