Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

Red Bullin tallipäällikkö kertoo mielipiteensä tähtikuljettajasta: “Hänen täytyy olla yksi suorapuheisimmista kuljettajista, joiden kanssa olen koskaan työskennellyt”

Max Verstappen Saudi-Arabian GP F1
AOP

Max Verstappen voitti mestaruuden ylivoimaisella tavalla päättyneellä F1-kaudella. Red Bullin tallipäällikkö, Christian Horner, kertoo, että äärettömän lahjakkaan nuorukaisen kanssa työskenteleminen ei ole aina helppoa.

Red Bullin kausi päättyi menestyksekkäästi, kun Max Verstappen otti mestaruuden ylivoimaisella tavalla ennen Ferrarin Charles Leclerciä. Mestaritiimin tallipäällikkö, Christian Horner kertoo suhteestaan Verstappeniin ja paljastaa minkälaista työskentely mestarikuljettajan kanssa on.

– Maxin täytyy olla yksi suorapuheisimmista kuljettajista, joiden kanssa olen koskaan työskennellyt. Hän ei tykkää ollenkaan kaarrella, vaan menee aina suoraan asiaan.

– Hän arvostaa avoimuutta ja rehellisyyttä. Näitä asioita hän odottaa myös kaikilta muilta tiimin jäseniltä. Tiimiradion välityksellä voi kuulla, kuinka suoraan hän sanoo asiat. Hän on todella rehellinen ja suorapuheinen kaveri, niin se vain on.

– Hän ei tykkää juurikaan puhua itsestään julkisuuteen, vaan arvostaa yksityisyyttä. Kun häneen tutustuu saa kuitenkin paremman kuvan siitä, minkälainen tyyppi hän todellisuudessa on. Hän on todella mukava ihminen, joka suhtautuu vakavasti siihen mitä tekee, eikä unohda kuinka onnellisessa asemassa hän on.

Lähde: Daily Express

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1