Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Williamsilla puhaltaa uudet tuulet: Tallipäällikkö jättää tehtävänsä välittömästi

F1 Williams
AOP

Jost Capito jättää tehtävänsä Williamsin tallipäällikkönä ehdittyään työskennellä pestissä kahden vuoden ajan. F1-talli julkaisi asiasta virallisen tiedotteen maanantaina.

Williamsin F1-talliin on tulossa suuria muutoksia. Maanantaina tiedotettiin, että kaksi vuotta tiimin tallipäällikkönä toiminut Jost Capito jättää tehtävänsä välittömästi. Tiedotteessa mainittiin, että uuden tallipäällikön nimeämisestä ilmoitetaan myöhemmällä aikataululla.

Myös tekninen johtaja Francois-Xavier Demaison astuu syrjään Capiton mukana, joten tiimissä puhaltavat toden teolla uudet tuulet.

– On ollut suuri etuoikeus saada johtaa Williamsia kahden vuoden ajan ja olla mukana luomassa perusteita tallin paremmalle tulevaisuudelle, Capito totesi.

– Odotan innolla, että pääsen seuraamaan tiimin edesottamuksia, kun se tavoittelee menestystä uuden johdon alaisuudessa.

Williamsin yhteistyökumppanina toimivan Dorilton Capitalin johtoportaaseen kuuluva Matthew Savage halusi kiittää omalta osaltaan Capitoa ja Demaisonia.

– Olemme kiitollisia, että Capito siirsi suunniteltua eläköitymistään parilla vuodella eteenpäin tämän haasteen vuoksi. Hän jättää oikenlaisen perinnön odottamaan seuraajaansa.

– Haluan kiittää myös Demaisonia hänen työstään Williamsilla ja toivotan hänelle kaikkea hyvää tulevaisuuteen.

Williamsin kausi oli haasteita täynnä ja tiimi jäi sarjan viimeiselle sijalle kerättyään vaivaiset kahdeksan pistettä. Tulevalla tallipäälliköllä on siis melkoinen työmaa edessään.

Lähde: Motorsport.com

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1