Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Dallas Mavericks voittoon Oklahomaa vastaan – Luka Doncic hehkutti vastustajan supertähteä

Shai Gilgeous-Alexander
AOP

Dallas Mavericks kaatoi Oklahoma City Thunderin lukemin 121-114 maanantain ja tiistain välisenä yönä pelatussa NBA:n huippuottelussa. Dallasin paras pelaaja oli jälleen kerran Luka Doncic, jolle ei tällä hetkellä tunnu löytyvän pysäyttäjää. Mavsin tähti jakoi kamppailun jälkeen kehuja City Thunderin nuorelle Shai Gilgeous-Alexanderille.

Kaksi edellistä peliään hävinnyt Dallas Mavericks palasi jälleen voittokantaan tiistain vastaisena yönä, kun Oklahoma City Thunder joutui nöyrtymään lukemin 121-114.

Ensimmäinen neljännes päättyi City Thunderin viiden pisteen johdossa, mutta toisella 12 minuuttisella Mavericks ei jättänyt mitään arvailujen varaan jyräten rinnalle ja ohi.

Kotijoukkueen tehokkain pelaaja oli Luka Doncic, joka heitti 38 pistettä, jakoi 8 syöttöä ja otti 11 levypalloa.

Oklahoman Shai Gilgeous-Alexander oli niin ikään huimassa vireessä upotettuaan peräti 42 pistettä. Nuorukainen jäi kuitenkin liian yksin joukkueensa hyökkäyksessä, joten voitto jäi haaveeksi.

NBA:n suurimpiin tähtiin lukeutuva Doncic antoi pelin jälkeen varauksemattomat kehut Gilgeous-Alexanderille.

– Hän on kokonaisvaltainen pelaaja, joka saa vastustajan tekemään virheitä. Hänen vauhtinsa on jotain uskomatonta ja hänen pelaamistaan on nautinnollista katsella.

Lähde: ClutchPoints

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo