Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1:ssä lisää mullistuksia? – McLarenin tallipäällikkö jättämässä tehtävänsä

Andreas Seidl
AOP

McLarenin nykyisen tallipäällikön Andreas Seidlin huhutaan olevan vaihtamassa maisemaa. Saksalaisen kerrotaan harkitsevan siirtymistä Audin palvelukseen, joka tekee yhteistyötä Sauberin kanssa.

F1-maailmasta on kantautunut viime aikoina isoja muutoksia, kun sekä Williamsin Jost Capito sekä Ferrarin Mattia Binotto jättivät tehtävänsä. Kuten Penkkiurheilu.com aiemmin uutisoi, Ferrari löysi tallipäällikökseen jo uuden miehen.

Viimeaikaisten raporttien mukaan myös McLarenin tiimiin saattaa olla tulossa suuria muutoksia, sillä tallipäällikkö Andreas Seidlin uutisoidaan harkitsevan maisemanvaihdosta. Neljä vuotta tehtävässään toiminut Seidl on lähteiden mukaan siirtymässä Audin alaisuuteen.

Seidl nimettiin McLarenille alunperin vuonna 2019 ja hänen pitkäjänteinen työnsä on auttanut tiimiä saavuttamaan hyviä tuloksia. Hänen lähteminen olisikin valtava takaisku McLarenille, sillä riittävän osaavaa korvaajaa saattaisi olla vaikea löytää.

Audi tekee yhteistyötä Sauberin kanssa ja suunnittelee liittyvänsä F1:n vuonna 2026 toimien Sauberin taustalla. Sauber ajaa tällä hetkellä Alfra Romeon alaisuudessa ja Frederic Vasseurin lähdön jälkeen Seidlille olisi paikka valmiina. Seidl on toiminut Sauberin palveluksessa vuosina 2007-2009, joten siirtymä olisi tässäkin mielessä luonnollinen.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1