Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Virallista: Ferrari nimesi Mattia Binotton seuraajan

Frédéric Vasseur
AOP

Kuten aikaisemmin uutisoimme, Ferrarin uuden tallipäällikön etsiminen on käynyt kuumana. Nyt italialaistalli on tehnyt valintansa ja vetovastuun ottaa Alfa Romeolta tuttu Frederic Vasseur, joka aloittaa työssään 9. tammikuuta.

Frederic Vasseur on Ferrarin uusi tallipäällikkö. Mattia Binotto sai lähteä epäonnistuneen kauden jälkeen ja Maranellolla ollaan etsitty siitä lähtien mitat täyttävää korvaajaa. Vasseurilla on yli 25 vuoden kokemus moottoriurheilun parista ja hän on työskennellyt F1:n parissakin jo pitkään.

Hän on tullut tunnetuksi erityisesti ansiokkaasta työstään nuorten lahjakkuuksien parissa ja oli mukana helpottamassa muun muassa Nico Rosbergin ja Lewis Hamiltonin nousua huipulle.

Ferrarille siirtymisen yhteydessä Vasseur jätti edellisen pestinsä Alfa Romeolla, jonka tallipäällikkönä hän ehti toimia vuodesta 2017 lähtien. Sitä aikaisemmin hän työskenteli Renaultilla.

Ferrarin toimitusjohtaja, Benedetto Vigna, oli hyvällä tuulella sopimuksen synnyttyä.

– Olemme innoissamme päästessämme tekemään yhteistyötä Vasseurin kanssa. Hän on osoittanut uransa aikana uskomatonta teknistä osaamistaan ja kykyään saada paras irti kuljettajistaan. Hän tuo aimo annoksen ammattitaitoa ja johtajuutta tiimimme jokapäiväiseen tekemiseen.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1