Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Brassitähti kieltäytyi uusintaottelusta Islam Makhachevia vastaan: “Henkinen toipuminen ottaa aikansa”

UFC-mestaruusvyö
AOP

Charles Oliveira kärsi kirvelevän tappion Islam Makhachevia vastaan UFC 280:ssä. Miesten välille on kaavailtu uusintaottelua ensi vuoden alkuun, kun lajin kattojärjestö järjestää otteluillan Rio de Janeirossa. Brasilialaisottelijan valmentaja, Diego Lima, kuitenkin tyrmää revanssin mahdollisuuden.

Charles Oliveira lähti kovin odotuksin Islam Makhachevia vastaan kevytsarjan titteliotteluun lokakuussa. Venäläinen osoittautui kuitenkin liian kovaksi palaksi ja otti lopulta selkeän voiton varsin yksipuolisen näytöksen jälkeen.

Miesten välille on kaavailtu tämän jälkeen uusintaottelua. UFC palaa ensi vuonna Brasiliaan neljän vuoden tauon jälkeen, mutta yksi maan suurimmista nimistä, Oliveira ei aio osallistua. Miehen valmentaja, Diego Lima, kertoo suojattinsa vetäytymisen taustoista. Liman mukaan paluun ajankohta ei ole otollinen vielä alkuvuodesta.

– Kun valmistauduimme ensimmäiseen otteluun Makhachevia vastaan, pidimme mielessä myös mahdollisuuden kohdata hänet Riossa. Edellinen ottelu ei kuitenkaan mennyt suunnitelmien mukaan ja vaikka meille tarjottiiin mahdollisuutta uusintaotteluun jouduimme kieltäytymään.

– Charles ei ole loukkaantunut, mutta henkinen toipuminen ottaa aikansa. Joskus tunteiden käsitteleminen tappion jälkeen on vaikeampaa kuin fyysiset vammat. Charles on kohdannut kaikki top5-ottelijat vuoden sisällä, jota muut eivät ole tehneet. Aiomme palata, mutta Rio tulee liian aikaisin.

Lähde: MMA News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit