Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Ferrarilla kova luotto uuden tallipäällikön kykyihin: “Uskon, että hän tulee tekemään loistavaa työtä”

Frédéric Vasseur
AOP

Ferrarin kuljettaja, Carlos Sainz, kertoo luottavansa täysin tiimin uuteen tallipäällikköön, Frederic Vasseuriin. Espanjalaisen mukaan on kuitenkin sanomattakin selvää, että Vasseur tulee tarvitsemaan aikaa sopeutuakseen uuteen työympäristöön.

Molemmat Ferrarin nykykuljettajista, Carlos Sainz ja Charles Leclerc olivat erittäin lämpimissä väleissä tiimin jättäneen tallipäällikön, Mattia Binotton kanssa. Italialaisen lähdön jälkeen Maranellolla ollaan nyt uuden edessä.

Pitkään Ferrarin parissa työskennelleen Binotton seuraajaksi valittiin Alfa Romeolta ja Renaultilta tuttu Frederic Vasseur.

Sainz kertoo, että hänellä on täysi luotto uuden tallipäällikön osaamiseen, vaikka uskookin, että tämä tulee tarvitsemaan aikaa tottuakseen italialaistallin toimintatapoihin.

– Aina kun tiimiin saapuu uusi jäsen, kaikki haluavat näyttää parasta osaamistaan, joten lisämotivaatiota ei tarvitse hakea.

– Ferrari on jättimäinen talli, jossa työskentelee valtava määrä ihmisiä. Meidän täytyy antaa Vasseurille aikaa, jotta hän voi miettiä rauhassa, mitä muutoksia tarvitsemme tulevaisuutta ajatellen.

– Olen kuullut hänestä paljon hyvää, joka ei ole itsestäänselvyys tällä alalla. Kun hän työskenteli Renaultilla, hän halusi minun siirtyvän sinne. Keskustelimme tuolloin jonkun verran, joten tunnen hänet osittain. Uskon, että hän tulee tekemään hyvää työtä täällä.

Lähde: GRAND PRIX 247

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1