Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Memphis Grizzlies jatkaa uskomatonta virettään: Milwaukeen supertähdeltä painajaismainen esitys

Khris Middleton
AOP

Memphis Grizzlies nousi NBA:n Läntisen konferenssin kärkipaikalle möyhennettyään Milwaukee Bucksin lukemin 142-101. Voitto oli Grizzliesille jo viides putkeen, jonka myötä joukkue on tällä hetkellä koko liigan kovakuntoisin ryhmä.

Memphis Grizzlies jatkoi vakuuttavia otteitaan torstain ja perjantain välisenä yönä otettuaan selkeän 142-101 voiton Milwaukee Bucksista. Toissakauden mestari, Bucks, ei pystynyt missään vaiheessa uhkaamaan Memphisin johtoasemaa kotijoukkeen ollessa selkeästi edellä jokaisella osa-alueella.

Grizzlies onnistui laajalla sektorilla, eikä Bucksin puolustus keksinyt keinoja sulkea pelitilaa Taylor Jenkinsin suojateilta. Ja Morant oli Memphisin paras pistemies 25 pojollaan. Milwaukee Bucksin supertähti, Giannis Antetokounmpo, pysyi suhteellisen hyvin pihdeissä ja pääsi heittämään vain 19 pinnaa.

Bucksin suurin alisuorittaja oli kuitenkin Khris Middleton, joka pelasi yli 22 minuuttia, mutta onnistui tekemään vain kolme pistettä kahdellatoista heittoyrityksellään. Antetokounmpolla riitti ottelun jälkeen ymmärrystä vaikeasta loukkaantumisesta toipuneelle joukkuetoverilleen.

– Khris tulee löytämään rytminsä ja palaamaan tasolleen. Hän on loistava pelaaja, josta on meille vielä paljon hyötyä. Hän on pelannut tällä kaudella alle 10 ottelua, joten on täysin ymmärrettävää, että hän hakee vielä parasta virettään.

Lähde: Yardbarker

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo