Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Venäläispelaajat jäämässä jälleen Wimbledonin ulkopuolelle: “Tälläisillä päätöksillä ei lopeteta sotaa”

Andrey Rublev Pietarissa.
AOP

Kansainvälisen tennisliiton, ITF:n, kerrotaan suunnittelevan venäläispelaajien jättämistä ulkopuolelle ensi vuoden Wimbledonista. Venäjän sotatoimet Ukrainassa ovat tuoneet useita rajoituksia maan urheilijoiden toimintaan. Andrey Rublev kertoo mielipiteensä tilanteesta.

Andrey Rublevin mielestä olisi lajille haitallista sulkea venäläis- ja valkovenäläispelaajat ensi vuoden Wimbledonin ulkopuolelle. Kyseisellä tavalla toimittiin myös tänä vuonna Ukrainan sodan takia. Rublevin mukaan päätöksen toistaminen ei muuttaisi mitään, eikä politiikkaa ja urheilua tulisi hänen mielestään sekoittaa keskenään.

– Jos meidät suljetaan jälleen Wimbledonista se ei vaikuta mihinkään, vaan sillä on ainoastaa negatiivinen vaikutus turnauksen tasoon.

– Pelaajat tekevät tämän lajin, eikä tälläisillä päätöksillä lopeteta sotaa. Yritämme löytää tähän kieltoon ratkaisua ja osoittaa, että tennis on isompi asia kuin politiikka.

Rublev otti samassa haastattelussa esiin myös toisen tärkeän asian. Venäläisen mukaan yksilön heikkouksista ei uskalleta tänä päivänä puhua.

– Jokaisella meistä on heikkouksia. Itselläni se on henkinen puoli. Otan kaiken todella henkilökohtaisesti, silloin kun kyseessä on minulle tärkeä asia, kuten tennis.

– Suhtaudun asioihin välillä liiankin itsekriittisesti ja tiedän, että tämä on asia, jossa minulla riittää vielä kehitettävää.

Lähde: Sportskeeda

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis