Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Max Verstappen kertoo mielipiteensä Bottaksen urasta Mercedeksellä: “Se ei riittänyt hänen kohdallaan”

Valtteri Bottas Barcelonan GP:ssä
AOP

Hallitseva maailmanmestari, Max Verstappen, kertoo, että Valtteri Bottas sopeutui hienosti rooliinsa Mercedesin kakkoskuljettajana ennen siirtymistään Alfa Romeolle.

Alfa Romeon Valtteri Bottas on tiimin selkeä ykköskuljettaja tulevallakin kaudella. Ennen viime kautta nastolalainen toimi Mercedeksen kakkoskuljettajana Lewis Hamiltonin oltua tallin selkeä ykköskuski. Tämän myötä Bottas on joutunut totuttelemaan molempaan rooliin, mutta nauttii varmasti enemmän nykyisestä asemastaan.

Hallitseva maailmanmestari, Red Bullin Max Verstappen kertoo, että Bottasin hyvä työ Mercedeksellä auttoi tiimiä saavuttamaan menestystä. Verstappenin mukaan oikeanlainen mielenlaatu auttaa kakkoskuljettajan roolissa.

– Jokaisella kaudella kaikki aloittavat samalta viivalta, mutta kuljettajien sopeuduttava nopeasti heidän rooleihinsa. Bottas ajoi hyvin Mercedeksellä voittaen joitain kilpailuja ja päästen useampaan otteeseen palkintopallille. Se ei kuitenkaan riittänyt hänen kohdallaan.

– Joskus sitä on vain hyväksyttävä, että toinen kuljettaja on hieman parempi. Sellaista tapahtuu. On todella tärkeää tunnistaa tilanne yhteisen edun takia. On olemassa kuljettajia, jotka eivät suostu mukatumaan kakkoskuljettajan rooliin ja se ongelmallista kaikkien kannalta. Siitä ei ole mitään hyötyä kenellekkään, että joku ei hyväksy tosiasioita.

Lähde: Formula1News.com.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1