Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

McLaren-kuljettaja suunnittelee uutta aluevaltausta: “Miksi ei jossain vaiheessa?”

Lando Norris McLaren F1 Venäjän GP
AOP

McLarenin tallipäällikkö, Zak Brown, paljastaa, että tiimin kuljettaja, Lando Norris, haaveilee jonain päivänä osallistuvansa Indianapolis 500 -tapahtumaan.

F1-talli McLarenin kuljettaja, Lando Norris, on sitoutunut täysin tämänhetkiseen pestiinsä, mutta hänen kerrotaan haluavan edustaa tiimiä myös muissa sarjoissa.

McLaren kilpailee myös IndyCarissa ja Norrisin raportoidaan olevan halukas osallistumaan tulevaisuudessa Indianapolis 500 -tapahtumaan. Kyseessä on yksi maailman suosituimmista moottoriurheilutapahtumista yhdessä Le Mansin ja Monacon Grand Prix’n kanssa.

McLarenin tallipäällikkö, Zak Brown, kertoo Norrisin tulevaisuudensuunnitelmista.

– Lando on kertonut minulle, että hän haluaa osallistua jonain päivänä Indy 500 -tapahtumaan. Yksi ensimmäisistä teoistani McLarenilla oli viedä Fernando Alonso sinne ja se oli uskomaton kokemus koko tiimille. Joten miksi ei jossain vaiheessa?.

– Norrisin kalenteri on luonnollisesti todella täynnä F1:n takia, mutta on luonnollista, että kilpa-ajajat ovat kiinnostuneita tämänkaltaisista tapahtumista.

Brown kertoi myös omista haaveistaan tulevaisuuden varalle.

– Haluaisin nähdä McLarenin jonain päivänä Le Mansissa. Meillä on paljon asioita meneillään tällä hetkellä, mutta se olisi jotain, mitä haluaisimme tehdä tulevaisuudessa.

Lähde: Planet F1

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1