Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Volkanovskilla yksi etu puolellaan Makhachevia vastaan? – “Ihmisen keho muistaa tuollaisen”

UFC-mestaruusvyö
AOP

UFC tarjoaa todellisen huippuottelun helmikuussa, kun Islam Makhachev ja Alexander Volkanovski ottelevat kevytsarjan mestaruudesta. Samassa organisaatiossa otteleva Michael Chandler antaa oman arvionsa tulevasta kamppailusta.

Islam Makhachevia pidetään useissa etukäteisarvioissa suosikkina Alexander Volkanovskia vastaan. Venäläisen painiosaaminen kävi selväksi hänen edellisessä ottelussan Charles Oliveiraa vastaan, jolle ei jäänyt juurikaan mahdollisuuksia matossa.

Volkanovksin uskotaankin pyrkivän välttämään Oliveiran kohtalon ja yrittävän viedä tittelin nimiinsä pystyottelulla. UFC:ssä niin ikään otteleva Michael Chandler ennakoi tulevaa huippukohtaamista. Miehen mukaan Volkanovskilla on yksi etu puolellaan, joka saattaa tulla monille yllätyksenä.

– Olen suuri Volkanovskin fani. Hän on mahtava ottelija. Onko hän pienempi kuin Islam? Kyllä, mutta uskon, että hän tulee kuitenkin yllättämään monet. Hän pelasi ennen rugbya ja painoi noin 220 paunaa. Ihmisen keho muistaa tuollaisen ja kantaa voimaa mukanaan.

– Uskon, että Volkanovskilla on niin paljon voimaa lantiossaan, että Islamille tulee suuria vaikeuksia alasvientien kanssa.

– Mielestäni Volkanovski on nopeampi ja vahvempi. Jos Makhachev ei saa vietyä häntä alas ensimmäisten minuuttien aikana, uskon, että Volkanovski voittaa pisteillä.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit