Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Koripallo

Los Angeles Lakersille lisää jobinpostia: Supertähti jälleen sivuun loukkantumisen takia

LeBron James pieni laitahyökkääjä Los Angeles Lakers
AOP

Los Angeles Lakersin tähtipelaaja, Anthony Davis, on toden teolla saanut oman osansa loukkaantumisista. Terveenä ollessaan Davis on mättänyt hurjia tehoja, mutta loukkasi jälleen nilkkaansa Washington Wizardsia vastaan. Lebron James avaa nyt suunsa joukkuetoverinsa terveystilanteesta.

Los Angeles Lakers kohtasi maanantain vastaisena yönä Washington Wizardsin. Tiukka kamppailu päättyi lopulta Lakersin 199-117 voittoon, mutta joukkue sai jälleen huonoja uutisia Anthony Davisin loukkaantumisen muodossa.

Davis on ollut terveenä ollessaan yksi tämän kauden valovoimaisimmista pelaajista, mutta on joutunut viettämään luvattoman paljon aikaa lasaretin puolella. Miehen joukkutoveri ja yksi NBA:n suurimmista tähdistä, Lebron James, otti tilanteeseen kantaa.

– On erittäin suuri pettymys joutua katselemaan hänen jälleen joutuvan kuntouttamaan itseään. Etenkin kaiken sen kovan työn jälkeen, jonka hän on tehnyt tämän kauden aikana. Hän ei ikinä jätä mitään sattuman varaan, vaan tekee rajusti töitä ja saapuu harjoituksiin ajoissa.

– Kuten kaikki ovat nähneet hänen suoritustasonsa on ollut huikaiseva tällä kaudella. Henkilökohtaisella tasolla tämä on varmasti hänelle todella suuri pettymys, mutta me olemme joukkueena hänen tukenaan.

Lähde: ClutchPoints

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo