Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Mercedeksellä riittää luottoa Lewis Hamiltonin jatkon suhteen: “Hän on osa tiimiä”

Lewis Hamilton
AOP

Lewis Hamilton kuuluu tätä nykyä F1:n kokeneempien kuljettajien kaartiin. Vuodesta 2013 lähtien Mercedestä edustaneen englantilaisen tulevaisuudella ollaan kuitenkin spekuloitu viime aikoina runsaasti. Tiimin tallipäällikkö toimiva Toto Wolff kertoo nyt oman näkemyksensä Hamiltonin tilanteesta.

Lewis Hamiltonin ura Mercedeksellä on ollut täynnä menestystä. F1:n seitsenkertainen maailmanmestari kuuluu edelleen sarjan nopeimpien kuljettajien joukkoon ja taistelee tulevalla kaudella luultavasti mestaruudesta mikäli yhteistyö tiimin kanssa sujuu ongelmitta.

Hamilton on juhlinut urallaan seitsemää maailmanmestaruutta, johon ei ole pystynyt kukaan muu lukuunottamatta Michael Schumacheria.

Brittikuljettaja dominoi lajin kuninkuusluokkaa vuosina 2017-2020, jonka jälkeen menestys ei ole ollut toivotunlaista. Myös tiimillä on tässä luonnollisesti osansa, eikä vaisuja tuloksia voi laittaa täysin Hamiltonin niskaan.

37-vuotiaan Hamiltonin tulevaisuus on ollut viime aikoina kysymysmerkki, mutta Mercedeksen tallipäällikkö, Toto Wolff, on omien sanojensa mukaan luottavainen englantilaisen jatkon suhteen.

– Meillä on todella paljon asioita hoidettavana talvitauon aikana. Yksi niistä on ehdottomasti Hamiltonin sopimus, mutta en näe sen kohdalla mitään ongelmaa. Hän on osa tiimiä ja tiimi on osa häntä.

Lähde: Formula1News.co.uk

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1