Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Entinen huippunyrkkeilijä tuomittiin 16 vuoden vankeuteen – Tappoi puolisonsa pesäpallomailalla

Viviane Obenauf
AOP

Entinen nyrkkeilijä Viviane Obenauf on tuomittu 16 vuoden vankeuteen. Nainen todettiin syylliseksi 61-vuotiaan aviomiehensä väkivaltaiseen murhaan.

Viviane Obenaufin yli kaksi vuotta kestänyt oikeudenkäynti on tullut vihdoin päätökseensä. Uransa päättänyt nyrkkeilijä pidätettiin vuonna 2020, kun hänen aviomiehensä löytyi kuolleena parin yhteisestä asunnosta Interlakenin kaupungista Sveitsistä.

Maan oikeuskäytäntöjen mukaan uhrin nimeä ei paljastettu medialle ja hänestä käytettiin oikeudenkäynnin aikana nimeä ‘’Thomas’’.  Poliisiraporttien mukaan Obenauf oli hakannut uhriaan 19 kertaa pesäpallomailalla tietoisena siitä, että mies tulee todennäköisesti kuolemaan.

Entinen nyrkkeilijä vakuutti syyttömyyttään koko oikeuskäsittelyn ajan, mutta todisteet puhuivat häntä vastaan. Tutkijat löysivät muun muassa veritahroja molempien vaatteista, jonka perusteella Obenaufin pystyttiin todistamaan olleen paikalla.

Raporttien mukaan Thomasin negatiivinen suhtauminen Obenaufin raskauteen oli saanut naisen raivon partaalle ja hän oli menettänyt malttinsa totaalisesti. Pariskunta ehti olla naimisissa vain 10 kuukauden ajan ennen veritekoa.

Obenauf on joutunut aikaisemminkin virkavallan kanssa tekemisiin, sillä häntä on syytetty muun muassa lontoolaisessa yökerhossa tapahtuneesta pahoinpitelystä vuonna 2016. Myös naisen entinen miesystävä kertoi tämän olleen väkivaltainen riitatilanteiden aikana.

Obenaufia pidettiin lahjakkaana nyrkkeilijänä ja otteli uransa aikana monia maailman huippuja vastaan. Nainen ripusti hanskana naulaan vuonna 2019 kärsittyään tappion Terri Harperille.

Lähde: Daily Express

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit