Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Uskomatonta draamaa! – NFL:n tähtipelinrakentaja loukkaantui

Philadelphia Eaglesin pelinrakentaja Jalen Hurts.
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon maailman ykkössarjan NFL:n huippujoukkue Philadelphia Eagles on yksi suurimmista suosikeista voittamaan Super Bowl tänä vuonna. Eagles on kulkenut voitosta voittoon läpi kauden ja kun runkosarjaa on enää kolme ottelua jäljellä on Eagles käytännössä varmistanut konferenssin voiton. Eagles sai kuitenkin ikäviä uutisia sunnuntaina pelaamassaan ottelussaan Chicago Bearsia vastaan.

Nick Siriannin valmennuksessa hurjaan lentoon noussut Philadelphia Eagles kaatoi sunnuntaina Chicago Bearsin tylyin 25-20 -lukemin. Voiton myötä Eagles nousi sarjassa 13-1 -voittosuhteeseen, kun taas Bears on voittanut vain kolme ottelua ja hävinnyt 11.

Ottelussa Eaglesilta nähtiin kolme touchdownia ja kaikki meni tähtipelinrakentaja Jalen Hurtsin nimiin. Hurts juoksi ottelussa yhteensä 61 jaardia ja kolme touchdownia. Hurts heitti ottelussa yhteensä 315 jaadia, mutta myös kaksi syötönkatkoa, mikä on hyvin epätyypillistä supertähtiasemaan nousseelle pelaajalle.

Bears teki Eagelsin tavoin ottelussa kolme touchdownia. Nämä menivät juoksija David Montgomeryn sekä laitahyökkääjä Byron Pringlen nimiin. Montgomery teki ottelussa kaksi touchdownia, toinen tuli kiinnioton myötä ja toinen juoksemalla.

Eaglesille karmaisevia uutisia

Ottelun jälkeen Eaglesille paljastui karmaisevia uutisia. Ottelun aikana kovan taklauksen alle jäänyt Hurts on tarkempien tutkimusten jälkeen mitä ilmeisemmin venäyttänyt olkapäätään. Hurts on loukannut nimenomaan heittävän käden olkapäätään joten vamma on entistäkin vakavampi.

Kun runkosarjaa on jäljellä enää vain kolme ottelua ennen pudotuspelejä on hyvin epätodennäköistä, että Hurts pelaisi etenkään tulevana lauantaina isossa ottelussa Dallas Cowboysia vastaan.

– Se ei ollut ensimmäinen kerta, kun nousin hitaasti ylös nurmesta eikä myöskään viimeinen. Olin pelannut todella fyysistä peliä ja ulkona oli kylmä myös. Onneksi löysimme tien voittoon jälleen kerran, kertasi Hurts ESPN:n jutussa.

Mikäli Hurts ei ole pelikunnossa, niin pelinrakentajana toimii Gardner Minshew.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut