Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Talviurheilu

Tässä on Suomen joukkue Tour de Skille – Iivo Niskasen tilanne edelleen auki

Iivo Niskanen Tour de Ski
AOP

Suomen hiihtoliitto on nimennyt joukkueensa Tour de Skille. Iivo Niskasen on mukana joukkueessa, mutta miehen osallistuminen on vielä epävarmaa. Tour de Ski starttaa uudenvuodenaattona Sveitsin Val Müstairissa.

Suomen joukkue Tour de Skille on nyt julkistettu. Kisoihin lähtee 13 urheilijaa – seitsemän naista ja kuusi miestä. Naisista mukaan lähtevät ensikertalaiset Anni Alakoski ja Jasmin Kähärä sekä Jasmi Joensuu, Anne Kyllönen, Katri Lylynperä, Kerttu Niskanen ja Krista Pärmäkoski.

Miehistä puolestaan mukana ovat Ville Ahonen, Perttu Hyvärinen, Lauri Lepistö, Iivo Niskanen, Arsi Ruuskanen sekä Markus Vuorela.

Suomen kärkihiihtäjistä kisat jättää välistä Johanna Matintalo, Joni Mäki sekä Remi Lindholm.

Naisten joukkueesta erityisesti konkarit Niskanen ja Pärmäkoski kantavat tuttuun tapaan odotuksia menestymiselle. Miesten joukkueesta erityisesti hienosti kahdeksanneksi Davosissa viime viikonloppuna hiihtänyt Ruuskanen on varmasti mielenkiintoinen seurattava Tourilla.

Miesten puolella menestymisodotuksia kantanee vahviten kuitenkin Iivo Niskasen, jonka osallistuminen Tourille on ollut jo pidempään epävarmaa. Eikä tilanteeseen saatu vieläkään täysin varmuutta vaikka Niskanen joukkueeseen nimettiinkin. Miehen osallistuminen varmistuu nimittäin vasta lähempänä kisoja.

– Iivo Niskanen on mukana Tour de Skille nimetyssä joukkueessa, mutta tekee lopullisen päätöksen osallistumisestaan vielä lähempänä kiertueen aloitusta, Hiihtoliitto tiedotti keskiviikkona.

Niskanen sairastui koronavirukseen juuri maailmancupin Rukan avausviikonlopun alla ja on ollut sivussa siitä asti. Koronan lisäksi Niskasen joulukuuta on mullistanut esikoisen syntymä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu