Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Toto Wolffilta piikki Ferrarin suuntaan: “On ihme, ettei häntä erotettu aikaisemmin”

Mattia Binotto
AOP

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff ottaa kantaa Mattia Binotton saamiin potkuihin Ferrarilta. Wolff kertoo, ettei yllättynyt tilanteesta ja vihjailee, että italialainen olisi pitänyt erottaa jo aikaisemmin.

Ferrarilta lähtöpassit saaneen Mattia Binotton kohtalo on ollut yksi F1-maailman kuumimmista puheenaiheista. Kuten aiemmin uutisoimme, pitkään italialaistallilla työskennellyt Binotto sai lähteä viime kauden päätteeksi vaisujen tulosten seurauksena.

Mercedeksen tallipäällikkö ja Binotton monivuotinen kiistakumppani, Toto Wolff, otti kantaa italialaisen potkuihin. Wolffin mukaan on ihme, ettei Binotto saanut lähtöpasseja jo aiemmin.

– Ei ole mikään salaisuus, että minulla ja Mattialla oli omat jännitteemme, mutta se on normaalia näin pitkään lajin parissa toimineiden ihmisten välillä. Sovimme ainakin osittain erimielisyytemme viime kauden aikana. Välimme ovat kunnossa.

– Minulle on kuitenkin aina ollut selvää, että hän oli järkyttävien paineiden alaisena. Ferrarin tallipäällikkönä työskennellessä on parempi varmistaa, että sopimukseen kuuluu riittävä eroraha.

– Binotton potkut olivat mielestäni väistämättömät ja on ihme, ettei häntä erotettu aikaisemmin. Ferrarilla työskentely tarkoittaa valtavaa vastuuta ja paineet ovat sen mukaiset.

Lähde: Formula1News.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1