Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Voittamaton meksikolaisnyrkkeilijä lopettaa uransa trans-kohun seurauksena: “Unelmani on särkynyt”

nyrkkeily
AOP

Alejandra Jimenez lopettaa uransa jouduttuaan valtaisan kohun keskelle. Entinen raskaansarjan maailmanmestari ripustaa hanskat naulaan kovien väitösten seurauksena.

Meksikolainen ammattinyrkkeilijä ja WBC-liiton entinen maailmanmestari, Alejandra Jimenez, lopettaa uransa valtavan kohun saattelemana. Yksi naisen aiemmista vastustajista nostatti valtaisan myrskyn vihjailemalla, että Jimenez olisi syntynyt miehenä.

Meksikolainen puolustautui ja antoi vastineensa syytöksille, mutta tämä ei vähentänyt epäilyksiä hänen ympärillään.

Jimenez kärsi vuonna 2020 yhdeksän kuukauden kilpailukiellon jäätyään kiinni luvattomien aineiden käytöstä. Nainen kärsi pannansa ja suunnitteli palaavansa kehään viime vuonna, mutta päätti kuitenkin vetäytyä paluuottelustaan.

Nyt Jimenez ilmoittaa uransa päättymisestä. Nainen ehti otella 13 ottelua ammattilaisena, joista tuloksena oli 12 voittoa ja yksi ratkaisematon.

– Elämä on opettanut minua rankalla tavalla, Jimenez kertoo.

– Tämä jättää karvaan maun, mutta asiat eivät mene aina niin kuin sitä toivoisi. Tein tänään yhden elämäni vaikeimmista päätöksistä. Aion jättää hyvästit ammattinyrkkeilylle.

– Tämä tapahtuu liian aikaisin, enkä halunnut jättää tälläisiä jäähyväisiä. Valitettavasti kauniin lajimme parissa työskentelee homofobisia ja seksistisiä ihmisiä, jotka pyrkivät myrkyttämään ilmapiiriä. Unelmani on särkynyt.

Lähde: World Boxing News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit