Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Katie Taylorille tiukka haaste MM-pronssimitalistilta: “Hän on listallani”

Nyrkkeilijä Mikaela Mayer on muutakin kuin huippu-urheilija: hän on sihisevän kuuma kaunotar
AOP

Amerikkalaisnyrkkeilijä ja MM-pronssimitalisti Mikaela Mayer on suunnannut haasteen nyrkkeilyn kevytsarjan mestari Katie Taylorille.

Mikaela Mayer on kertonut Sky Sportsille haluavansa nyrkkeillä kevytsarjan mestari Katie Tayloria vastaan vuonna 2023. Mayer on vahvistanut siirtyvänsä ylemmästä höyhensarjasta kevytsarjaan ja naisen tavoitteena on lopulta haastaa sarjan hallitseva mestari Taylor.

– Nousen seuraavassa ottelussani kevytsarjaan ja ryhdyn hakemaan tunnustusta itselleni tuossa sarjassa, Mayer kertoi.

– Katie Taylor on ollut listallani aina. Arvostan häntä suuresti – hän on saavuttanut niin paljon tässä lajissa ja haluan haastaa itseäni ottelemalla häntä vastaan.

– Olisi mahtavaa otella Tayloria vastaan. Olemme molemmat todistaneet kykymme. Hän tietysti jo monen vuoden ajan, mutta myös minulla on ollut vahva vuosi. Uskon, että fanini ja muut haluaisivat nähdä tuon ottelun, joten toivottavasti se saadaan tapahtumaan.

Mayerin seuraava ottelu tulee siis olemaan naisen ensimmäinen kevytsarjan ottelu, jossa amerikkalaisnyrkkeilijä hakee vahvaa starttia uuteen sarjaan. Ensimmäisen ottelun vastustajan julkaisun odotetaan tapahtuvan lähiaikoina.

Mayer kärsi ammattilaisuransa ensimmäisen tappion tämän vuoden lokakuussa Alycia Baumgardnerille.

– Kilpailu välillämme on todellakin vielä päällä. Tunnen, että sen saralla on vielä tehtävää.

– Ei ole mikään salaisuus, että haluan revanssin ja mielestäni olisi hölmöä häneltä olla haluamatta samaa.

Tappio jäi siis kaivelemaan Mayeria, mutta tällä hetkellä naisen tavoitteet ovat kevytsarjassa. Revanssi Baumgardneria vastaan saa siis odottaa.

– Tällä hetkellä minulla on isoja otteluita, joita haluan otella ja muita sarjoja valloitettavana.

Lähde: Sky Sports

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit